Моделката и от скоро бизнесдама Моника Валериева се похвали, че е получила много специален подарък, чисто нов джип за 200 бона, в червен на цвят и най - вероятно „Порше“. Това стана ясно от снимка, която Валериева публикува в Инстрагам профила си.

Возилото е опаковано с панделка, а Моника се е хванала за лицето и аха да ревне от кеф. Миската изглежда видимо супер щастлива. Все пак ако колата й е подаръка, той не е безвъзмеден. Изкарала си го е с много труд и пот...

И вместо да грабне вълната от лайкове, след като публикува снимката, най - неочаквано Моника реши да я изтрие.

Нейни фенове коментираха, че това е доста изненадващо решение и не е в стила на Мона. Тя си умира да позира пред всичко лъскавко, което види, камо ли пък пред супер джип.


Явно нещо е станало от момента на хвалбата й до изтриването на фотото.

Едно от предположенията е, че всъщност това „Порше“ не е било за  нея. Но въпреки това е решила да се снима с него. Другата версия гласи, че тайнственият й спонсор все още не й е разрешил показност с колата, поне докато не си я изработи напълно. А и почти на 100% е сигурно, че джипът не е на нейно име, коментира Хот Арена.

Моника Валериева има вече опит в подобни схеми. Преди почти две години тя така се снима в „Бентли“, на сделката на което уж бяха избродирани нейните инициали. Впоследствие се оказа, че колата е била на тогавашното й гадже 160-килограмовия Емо Скалата, а инициалите са били направени на фотошоп ...