Хараламбос Агапиу, популярен с артистичния си псевдоним Памбос, е претърпял неприятен инцидент по време на свое новогодишно участие в хотел „Рила” в курорта Боровец. Памбос, заедно със своята трупа по латино танци забавляваше гостите на тузарския хотел в първия зимен курорт в България, но участието му не е минало благополучно, разкриват очевидци. Според думите им, кипърския латино танцьор е бил нападнат с юмруци от пиян купонджия и е отнесъл пердах, преди охраната на хотела и останалите гости на тържеството да озаптят и изхвърлят побойника от забавата, писа „Уикенд“.

Инцидентът се случил около 21 часа вечерта на 31 декември, малко след като танцувалната формация на Памбос, състояща се от три танцьорки и още един танцьор, изнесла първата част от своето представление. Докато момичетата се отправяли зад сцената, за да отдъхнат след танцувалното латино шоу, видимо пиян купонджия придърпал една от тях. Памбос опитал да се намеси и да защити колежката си, но бил нападнат с юмруци от агресивния празнуващ.

Получи се много грозно. Случката не трая повече от минута, но развали новогодишния купон. За щастие Памбос нямаше наранявания, но ентусиазмът му видимо спадна – както на него, така и на всички присъстващи”, коментират свидетелите на грозния екшън.

Нападателят на Памбос бързо бил изведен от хотел „Рила”, макар да бил заможен и редовен клиент. С него си тръгнали и придружителите му, които предпочели да се изнижат и да не събират укорителните погледи на останалите празнуващи и на персонала.