Водещата на сеирджийското предаване „Съдебен спор” по Нова телевизия Нана Гладуиш се върна от поредната лечебна процедура в Израел на 17 февруари вечерта. Ден по-рано, борещата се за втори път с рака Нана не се появи в ефир. Вместо нея в ролята на водещ влезе съдия Иван Сотиров.
„Днес няма да бъдем с моята любима телевизионна звезда Нана Гладуиш, която е на лечение в Израел. След малко ще осъществим връзка с нея. Очакваме утре да бъде с нас”, заяви юристът. Включване от водещата обаче не последва. В неделя сутринта точно в 11 часа драстично отслабналата Гладуиш отново водеше „Съдебен спор”. Съдейки по бодрия й дух, водещата е била обнадеждена, че за втори път ще се пребори с тежката диагноза. 

5 години след като Гладуиш пребори рак на лявата гърда, по време на контролен преглед, лекарите отново открили карцином, този път на дясната й гърда. Нана претърпя цели шест химиотерапии заради коварната диагноза рак на гърдата, а последната бе направена в израелска клиника ден преди Коледа. Първите седмици на Новата година били от особена важност за Нана. В зависимост от резултатите от проведената терапия, лекарите трябвало да решат каква операция или лъчетерапия ще последва.  Заради шесте химиотерапии косата на водещата опада, известно време Нана водеше предаването с дълга руса перука, но от 2 месеца насам Гладуиш се появява на екран късо подстригана и драстично вталена, пише "Уикенд".