Водещият на „Преди обед“ Петър Дочев бе гост на Натали Трифонова в нейното предаване COOLt и в началото на разговора им призна, че е отпразнувал рождения си ден сам в Париж.

По-интересното обаче се случи малко след това, когато водещата извади тайнствен плик, за който обясни, че е нейният подарък към рожденика.

Натали помоли актьора да прочете посланието вътре и да обясни предисторията за него. Без да се колебае, Петър първо показа написаното, а после със задоволство разкри мистерията.

Преследвах Натали, за да й направя една улична фотосесия, но тя все не се харесваше и все не беше в настроение. Ето обаче, че дойде този момент, заяви по Дочев, с което потвърди, че хубавицата най-после е приела да му позира.

От своя страна синоптичката уточни защо се е дърпала толкова много и е отказвала предложението.

"Нека да не мислят хората, че съм се помислила за голяма работа. Аз просто нямах време, докато Петър ме гонеше по коридорите на телевизията", започна Натали.

"Но това ще се случи, защото ти си страхотен фотограф. Вече имам време след „Денсинг старс“ и цялата съм твоя за снимки и фотосесия, добави Трифонова.

След думите й Петър направо полетя в облаците и призна, че тя и Димитър са били невероятни в танцувалното шоу и ако ги е бил видял, е щял да ги заснеме, тъй като имат страхотна енергия.

Натали му каза, че Димитър е артистичен, а камерата го обича, и предложи на Петър да дойдат двамата на фотосесията.

Актьорът веднага се съгласи и сега предстои да видим какво ще е продължението.