Наталия Кобилника: Мразя мазни и миризливи ...
Запитана какво никога няма да й омръзне да яде и да готви, Наталия призна, че това е пастата с настърган кашкавал.
На въпрос кое е най-екзотичното ястие, което е опитвала и къде, тя отвърна: Буболечки в Тайланд! Но ако трябва да съм честна, само ги помирисах, не ми стигна кураж да ги пробвам. Но в Тайланд много обичат такива неща.
Водещата призна, че най-омразната й храна е мазно свинско или агнешко месо. "Не обичам мазни и миризливи храни", изтъкна сексоложката.
Като най-мързеливата и бърза рецепта, която винаги става, тя определи омлета: "Две яйца, малко мляко, сода и сол слагате на горещ тиган с краве масло. Става приказка за 3 минути".
Последвайте ни
0 Коментара: