Обезкосмяването се практикува векове наред от всички култури по света. Въпреки че, методите са различни, крайната цел е еднаква – да се премахне нежеланото окосмяване по тялото. Съществуват много начини като например бръсненето, епилацията с восък или дори лазерна епилация. Някои от тях не дават дълготрайни резултати, а други свидетелстват, че ако няма болка няма и ефект.

Прекалено много методи за обезкосмяване

С годините и мъжете и жените свикват да прилагат методите за обезкосмяване с по-дълготраен ефект, а те често са и болезнени. Бръсненето и епилацията с восък са едни от най-евтините и широко достъпните днес – бръснарските ножчета и восъкът могат да се намерят по рафтовете на всеки магазин.


Бръснене – всъщност, бръснейки се, вие остъргвате повърхността на кожата и премахвате само видимата част от косъма. Понякога боравенето с бръснарско ножче може да бъде опасно (например, ако се порежете), а космите стават все по-здрави и дебели.

Обезкосмяване с восък студен или горещ, восъкът се нанася директно върху тялото като след това се отлепя с лентички. Процедурата може да бъде много неуредена. Тя е бърза, но подобно на бръсненето не дава дълготрайни резултати, а отлепянето на лентичките е болезнено. По време на бръснене може да се порежете, при което да засегнете артерия, а това може да бъде много неприятно.


Кремовете за депилация – това е още една възможност. Според FDA (Агенция за контрол на храните и лекарствата) обаче, кремовете за депилация действат като химически бръснарски ножчета. Химичните вещества могат да причинят сериозни кожни дразнения и изгаряния, ако ги оставите да действат прекалено дълго. Методът е краткотраен и трябва да се избягва, заради последиците, които може да предизвика.

Епилаторите – знаете за тях? Епилаторът е електричен уред с въртящи се дискови пинсети, които отскубват повече косъмчета наведнъж. Уредът е скъп, но въпреки това не дава дълготрайни резултати. Освен това процедурата е болезнена и дискомфортна.

Електролизата – може да прибегнете и към нея. При тази процедура в кожата се забива хирургическа игла, която подава електрически заряд. По този начин се унищожава коренът на всеки един косъм. Методът е траен, но е болезнен и въобще не евтин.

Лазер – лазерните процедури са също дълготрайно решение, но са скъпи, подобно на електролизата. Като последствие могат да се появят инфекции, белези или изгаряния.

Star Silk Pro – а тук е и Star Silk Pro, безболезненото решение за обезкосмяване, ползвано от хиляди души. Това е изгодна, безболезнена и лесна процедура за обезкосмяване, която със сигурност действа.

Най-сетне кажете сбогом на нежеланите косъмчета

Проблемът с по-широко популярните процедури за обезкосмяване е, че те често са болезнени, предизвикват кожни раздразнения и подкожен растеж на космите. Ами ако разберете, че съществува безболезнено и изгодно решение за обезкосмяване? Пробвайте Star Silk Pro – гарантирано ефикасен и безболезнен метод за обезкосмяване.


Представете си, че повече не се налага да се бръснете или да търпите болезнената депилация, за да се отървете от нежеланите косъмчета. Останалите методи за обезкосмяване носят със себе си риск от възпаление. Освен това неминуемо се стига до врастване на ново растящите косъмчета. Ако изберете лазерна епилация или електролиза, трябва веднага да се подготвите за големите разходи.

Star Silk Pro е безболезнено и ефикасно решение за обезкосмяване. Как действа? Star Silk Pro представлява уникална мрежа кристали, които заглаждат върха на косъмчетата. Така върхът им изтънява напълно и те не са остри при растеж. При това косъмчетата не се отскубват от корена, което иначе води до засиления им растеж и до появата на подкожни косъмчета. Едновременно с обезкосмяването Star Silk Pro прави и пилинг на кожата. По този начин премахва мъртвите клетки по кожата и тя става невероятно гладка и мека на допир.

Изпробвайте Star Silk Pro за 44 дни от уюта на дома си и се уверете в магията. Гарантираме ви 100% удовлетворение. Вече не се налага да търпите болезнените методи, за да имате съвършено гладка кожа. Пробвайте Star Silk Pro веднага!


Имаме добри новини за вас, ако и вие имате проблем с прекалено бързия растеж на космите и срастването им, ако чувствате дискомфорт при обезкосмяване и ви е писнало от досегашните методи.

DokiShop предлага намаление от 50% само за читателите на портала blitz.bg – при условие, че поръчат ВЕДНАГА!

Не сте чували за DokiShop? Това е един страхотен магазин, който се опитва да направи революция в онлайн пазаруването, като го направи достъпно за всекиго. Това е онлайн магазинът, в който купувачите винаги са на първо място.

 Благодарение на безопасния и надежден бизнес, който води, непрекъснато бележи ръст от нови клиенти. Освен това статистиката сочи, че цели 93% от клиентите се връщат, което е достатъчно доказателство за добрата връзка между DokiShop и потребителите. Също така показва, че хората мислят за марката, чиито продукти улесняват всекидневието и живота им.

Star Silk Pro е един от продуктите, които предлагат, който ще улесни ежедневието ви.

Така благодарение на това супер намаление вместо 78.00 лв., каквато е реалната цена, може да купите продукта за премахване на косъмчета за САМО 39.00 лв! Побързайте, количествата са ограничени. КЛИКНЕТЕ ТУК >>