Баскитаристът на „Ку-ку бенд” Георги Милчев-Годжи е вдигнал ръце от синовете си Волен и Цветомил, научи HotArena”. Наследниците на музиканта отдавна са мъже за женене, но вместо сами да се трудят за насъщния си, още ги хрантути известният им баща. 

Честите отсъствия на музиканта оказали влияние върху тях и пропуските вече били очевадни. Донякъде дори за това вина имал и Слави Трифонов. Преди време Цветана и Милчо Тодорови, родителите на бас китариста, с мъка споделиха, че синът им се е превърнал в роб на Дългия, всеки ден се прибирал в 12 часа през нощта и нямал никакво време за семейството и децата си. 

Двамата пораснали сина на Годжи са плод на любовта с бившата му съпруга Даниела. Tя трудно издържала на безкрайните му закъснения и отсъствия и накрая двамата се разделили. След развода Даниела запазила приятелски отношения с Годжи, а Цветомил и Волен живеели и при двамата си родители. И двете момчета наследили музикалния талант на татко си, но по-малкият Волен бил по-амбициозният. 20-годишният младеж членувал в музикална банда, но не искал да пробива с името и връзките на известния си баща. Волен свирел в кварталните заведения, а парите, които изкарвал, били символични.

По-голямото отроче на Годжи Цветомил му създавал повече ядове. Младежът,  който се подвизавал в интернет и в музикалните среди с прякора Гадния, бил татуиран от главата до петите. Годжи изпаднал в ужас, когато синът му постепенно започнал да прилича на скинар. Цветомил си поставил и флеш обеци на двете уши, които разширили меките части на ушите му до размер на топче за пинг-понг. Музикантът бил втрещен, когато видял, че синът му е обръснал главата си и е оставил на темето си само яркооранжев гребен като немски пънкар от средата на 80-те години.

Преди няколко години Волен записал с батко си Цветомил дуетна песен, която потресе слушателите с вулгарния си текст. Рап парчето „Shot them all”, което в превод означава „Застреляйте всички”, със сигурност е изненадало неприятно Годжи с просташкия си текст. „Раз, два, три – номер едно си ти! Три, два, раз – ти си педераст! Как да ти го навра – абе не мо'а се запра”, пеят в парчето наследниците на известния музикант, надявайки се да пробият на музикалния пазар с нецензурни текстове. Възмутените коментари в интернет принудиха синовете на Годжи да свалят „Shot them all” от музикалните сайтове, пише "Уикенд". 

Големият син на Годжи с прякор Гадния, замяза на скинар