След безспорно супер успешния старт на козметичната си линия NL Beauty, за само 4 месеца, Николета Лозанова спечели сърцата на хиляди дами от цяла България!
 

NL Beauty се прочу с високото качество на произведените изцяло в България продукти, а червилото в цвят CAPPUCCINO се превърна в почти задължителна част от колекцията на всяка почитателка на декоративната козметика.


 
Николета обаче не спира да радва феновете на бранда и преди броени дни обяви своята лятна серия течни матови червила!
 

 
“Представете си опашка от 1,857 души пред любимия ви магазин… Това беше сайта на NL Beauty днес в точно 10:00 часа сутринта в очакване на новата ни лятна колекция.”, споделиха от бранда в официалния им Instagram акаунт малко след официалното пускане на новите нюанси в продажба.


 
Почитателките на бранда буквално полудяха по новите цветове, а цвят KISS ME от новата колекция беше напълно разпродаден за рекордните 2 дни!
 
“Благодарим ви от името на целия ни екип! Обещаваме ви, че няма да спрем да се развиваме, подобряваме и да радваме всички вас, защото вие сте главни герои в приказката NL Beauty…”, споделиха от NL Beauty във вдъхновяващо съобщение пред техните последователи.