Актрисата Лорина Камбурова получи неочаквано предложение за брак и то не от кого да е, а от секссимвола на българската музика Орлин Павлов. Шокът от любовното му обяснение и поднесения пръстен не беше само поради факта, че се случи, докато тя лежи полугола в леглото му, а и защото връзката им се е зародила само преди няколко месеца.
Преди обаче фенките на Павлов да изтерясат, че любимецът им слага край на ергенския живот, при това толкова неочаквано, бързаме да уточним, че годежът между двамата, поне засега, се случи само и единствено на малкия екран, в първия епизод на новия сериал на bTV „Скъпи наследници“, който ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 ч.

В драмеди поредицата, която се очаква да бъде тв хитът на годината, Орлин и Лорина са в ролята на гаджетата Борис и Ани. Въпреки че връзката им е отскоро, те преживяват един изключително драматичен житейски момент - красавецът едва не умира, след като е затрупан от лавина в планината Арарат.

Осъзнал кои са приоритети в живота му и че всеки ден е ценен и трябва да го споделя с най-любимите си хора, Борис решава, че иска да бъде завинаги с Ани. Изглежда желанията им съвпадат, тъй като на съдбовния въпрос на екстремния спортист, тя отговаря с ентусиазираното „да“.