Новото гадже на Сашо Кадиев го отървало от един дългогодишен и много досаден порок, заради който са страдали не само бившата му жена Таня, но и майка му Катерина Евро.

Години наред актьорът и тв водещ бил заклет геймър. Прекарвал всяка свободна минутка пред плейстейшъна, дори е бил глобяван за системни закъснения в "Преди обед" - отново заради електронните игри.

Още преди да се заговори за раздяла между Сашо Кадиев и Таня Тончева, той е признавал, че е страстен геймър, а в интервю красивата брюнетка го е потвърждавала.

"Пристрастен съм към електронните игри и това датира от 89-а година”, бяха думите на актьора.

"След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо винаги закъснява за работа, защото играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той често е глобяван за закъснение за предаването „Преди обед”, тъй като е цъкал джойстика до ранни зори”, разказват пред "Уикенд" и близки до арт семейството на Катето Евро.

Ето, че тази порочна страст сега е изместена тотално - от новата му приятелка Ивелина Чоева, която явно не желае да дели вниманието му с нещо друго, камо ли пък с електронна игра.

„Любовта има различни лица. Всички искаме човек до себе си, когото да държим за ръка и с когото да споделяме целия си живот. А това е най-сложното. Хората строят цивилизации, измислят изкуство, пътуват в Космоса, печелят милиарди, създават всичко с двете си ръце и с ума си, но не могат да намерят и да съхраняват любовта“, заяви в едно от малкото си интервюта Кадиев, който преди броени дни навърши 38 години.