Явор Бахаров е налагал и скубал на улицата актуалната си половинка – актрисата – Рая Пеева. Това заяви младият мъж, който е спасил жената от юмруците на актьора и е повикал полицията в нощта на националния празник 3 март в центъра на София, пише „Телеграф“. Той е и единственият очевидец на инцидента.

Когато пристигнали ченгетата и сложили белезниците на звездата от „Стъклен дом“ и „Тилт“, те останали с впечатление, че скандалът бил с бивше гадже.

Рая Пеева изгря на киноекрана като естрандата легенда Лея Иванова във филма на Радослав Спасов „Пеещите обувки“, а след това блесна и в сериала на bTV “Скъпи наследници“ като нахаканата Поля. Рая е дъщеря на актрисата Красимира Демирева и на барабаниста на „Спринг“. В момента Пеева е актриса в Младежкия театър „Николай Бинев“.

След като се разбра за екшъна Рая Пеева публикува в профила си във фейсбук фото как се целуват с Явор Бахаров в градския парк. „Някои медии със или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години ние сме заедно. Обичаме се, обичайте се и вие“, беше единственият коментар на актрисата. След секунди същата публикация излезе и на стената на Явор Бахаров.

Тези изявления звучат смешно на фона на официалното потвърждение на новината от СДВР със специална пресконференция няколко часа по-рано.

„На 4 март е получен сигнал на телефон 112 около 1:30 часа през нощта. Колегите от Първо РПУ са реагирали, ситуацията е станала на улиците „Паренсов“ и „Раковски“. Сигналът е бил за възникнал скандал между две лица. Екипът се отзовава. След което следва неизпълнение на полицейско разпореждане. В тази връзка лицето е задържано и съпроводено до Първо районно управление заради оказана съпротива на орган на властта. В управлението му е наложена първоначална мярка за неотклонение от 24 часа в арест, а след това прокуратурата му я променя на 24 часа. Той се е признал за виновен и в съда е внесено споразумение. Бахаров има наложено наказание „пробация“ за срок от 9 месеца“, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!