Досъдебно производство за склоняване към самоубийство е образувано за смъртта на Денис Теофиков, разкриха от столична полиция. Оттам допълниха, че разследват всички версии и точната причина за смъртта ще е ясна след направената аутопсия, която ще покаже имало ли е алкохол и наркотични субстанции в кръвта му, предава news24sofia.eu.

От известно време фолк изпълнителят е бил в емоционален срив, дистанцирал се от много хора и спрял да поддържа социалните мрежи. Вероятно само той е знаел какво е вътре в душата му. Голяма част от времето си той прекарва с Алекса, като привличането им бързо преминава в силна бурна любов.


Есил Дюран разплака с това ВИДЕО за Денис Теофиков

За това свидетелстват и татуировките, които си правят - всеки изрисувал на свой пръст първата буква от името на другия.

В същия ден на 24.10.2021 г. съседа от трети етаж на сградата Калоян Тодоров подава сигнал сутринта, че в апартамента на 7-мия етаж има младежи, които са пуснали силна музика и крещят. 

„Тук всеки ден идва полиция. Аз и жена ми както и други съседи сме, подавали множество сигнали в полицията за въпросния апартамент", каза Тодоров, цитиран от News24sofia.eu.

Момиче, което живее в съседния блок пък твърди, че е видяло приятелката на 21-годишния изпълнител Денис Теофиков – Алекса Ангелова да влиза в блока малко след 17 ч. предишния ден. Тя била в компанията на две момичета.

„Аз лично видях гаджето на Денис да идва с още две момичета. Бяха много близки. Алекса беше известно време пред блока и след това Денис отвори вратата и тя влезе„, разказва момичето.

Появи се ново ВИДЕО от лобното място на Теофиков, непосредствено след трагедията

След подаването на сигнала за нарушаването на нощната тишина, на място идват полицаи, които предупреждават младежите да спрат музиката и да спазват обществения ред.

Какво се е случило след това ще изясни разследването на трагичния инцидент.

Близки и фенове на изпълнителя вече са покрили лобното му място с цветя. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ