Жанета Осипова махна изкуствените си джуки и съвсем скоро ще се радва на напълно естествена уста. Плеймейтката даде положителен пример на последователките си в социалните мрежи и на по-младите момичета, като ги посъветва да премахнат изкуствените неща от лицето и тялото си.


Еротичната моделка реши, че иска да е напълно натурална. Жанета сподели снимка от болезнената интервенция и написа:

„Време е да премахнем всичко излишно от себе си, защото естественото винаги е било и винаги ще бъде на мода! Нямам търпение да се радвам на естествено красиви устни“.

Филърите са различни по състав и плътност. Хиалуронидазата се инжектира с игла на мястото, където е необходимо филърът да бъде разграден.
 

Постигнатият резултат се наблюдава след няколко минути, до 48 часа. „Мис Плеймейт“ няма силиконови гърди, но имаше изкуствени устни и нос, който е коригирала, дългата й коса също не е нейна.

„Имам ринопластика, защото три пъти са ми чупили носа. И трите пъти го направиха жени от ревност. Първият път беше в гимназията заради мъж. Вторият - отново жена ми счупи носа, отново заради мъж. Жените са по-агресивни от мъжете, адски е напечено! Около мен винаги кипи напрежение!", призна преди време в интервю пред „Уикенд“  Жанета.

В цял свят се наблюдава тенденция на завръщане към по-естествената визия и вече не са толкова актуални клонингите с идентични гърди, носове, устни, мигли и вежди.

„Както отмина модата на „вафличките“ в косата и изкуствените кичури до кръста, така и модата на огромните джуки ще изчезне. Не знам какво ще правят тези, които бяха сред първите и си сложиха силикон в устните, който не се маха или може да се извади, но остават много грозни белези“, коментира пред наш репортер специалист.

Изкусителката от Гара Бов едва ли ще захвърли екстеншъните и няма как да си върне стария нос, но поне е решила да се лиши от издутите си устни, което е едно добро начало за завръщането й към естествената й визия.