Певецът, актьор и любимец на жените Орлин Павлов се е забъркал с две дами едновременно. И двете са млади и красиви брюнетки, а емоциите в любовния триъгълник бушуват с пълна сила. Той се появи и с двете на премиерата на новото си парче и видеоклип „Още малко“ снощи в столичния клуб "Ялта". Дори Орлин да е имал подобен опит в реалността, в случая става въпрос за новата му главна роля в суперпроекта „Скъпи наследници“, в която героят му разпалва чувства в две от красавиците в поредицата.
Мащабната серийна продукция стартира на 15 януари в ефира на bTV. Орлин Павлов влиза в ролята на известен екстремен спортист, завърнал се в родното си село след години живот в чужбина. В специално построено за проекта село (Бели Вит) Орлин влиза в образа на Борис, който ще се сблъска с героите на Цветана Манева, Койна Русева, Филип Аврамов, Валентин Танев, Георги Кадурин, Димитър Баненкин, Искра Донова, Досьо Досев, Дарин Ангелов и много други любими лица от киното и театъра. В дългоочаквания сериал ще блеснат и нови свежи звезди като Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Рая Пеева, както и гост звезди от изкуството, спорта и шоубизнеса.

Сюжетът залага на сблъсъка между модерното и корена, природата и града, прогреса и традициите и ще се разгърне в драматично-комедийната история за едно грандиозно наследство, оставено на брат и сестра от баща им. За да го получат обаче, те, заедно с техните деца, роднини и приятели, трябва да изпълнят и едно многозначително условие – да напуснат града и да заживеят заедно на село.

„Скъпи наследници" е продукцията, която bTV подкрепи с най-голямата по рода си инвестиция и ние ще променим телевизионния пейзаж в полза на нашите зрители и потребители. От 15 януари разширеният праймтайм на bTV започва по-рано за зрителите. Ще излъчваме „Скъпи наследници“ всеки делничен ден от 18 часа, като зрителите ни ще видят 170 епизода през 2018 г.! Ще поставим нови стандарти в това как се създава и доставя кино за телевизия на българската публика“, обяви изпълнителният директор на bTV Media Group Флориан Скала.

На премиерата на видеоклипа към парчето „Още малко“ на Орлин Павлов, който е с кадри от „Скъпи наследници“, актьорите от сериала и ръководството на bTV отпразнуваха заедно предстоящия старт на сериала. Сериалът е плод на усилената работа на екипа на продукционнния екип на изпълнителния продуцент Михаил Менкаджиев, който има успехи по цял свят, снимал е включително и за Netflix.

Орлин изпя новата си песен на живо, а в края на изпълнението към него се присъедини и младата актриса Лорина Камбурова, която също е в главна роля в поредицата. Тримата с Орлин и Даяна Ханджиева оформят впечатляващ любовен триъгълник, който се вплита в историята на голямата фамилия и тепърва ще се разгръща за тв аудиторията. Сериалът е със сюжет и образи, подходящи за няколко поколения зрители. Поредицата е мултиплатформена и ще може да се гледа както на малкия екран, така и в онлайн каналите на bTV - voyo и btvplus.