Продуцентската къща Palms Music бе партньор на Академията „Живей елегантно“ в последното издание на събитието „Елегантен четвъртък“, което се проведе на 24 ноември в София. Неговият надслов беше „Как се пали огън от любов“, а сладкодумният домакин бе любимата на много българи певица Силвия Кацарова.

Тя разказа на събралите се дами истории от своя житейски път и обясни откъде черпи творческо вдъхновение.

Изпълнителката на „Големият кораб минава“ говори за участието си във филма на Иванка Гръбчева „Златната река“, където си партнира с Петър Слабаков, както и за други свои тв изяви, между които и за последното и превъплъщение в сериала „Татковци“.

Даровитата певица отдели време да сподели за процеса на писането на нейната автобиография „Мой сън“ и отбеляза, че за нея е било изключително приятно да преживее наново всички приключения с родните звезди, които животът ѝ е поднесъл.

В края на събитието певицата отговори на въпросите на събралите се дами и им пожела вечно да пазят пламъка на обичта в сърцата си.

Участие в дискусията взе друга любима певица – Богдана Карадочева, както и проф. Даниела Бобева.

Академия „Живей елегантно“ е изградена по швейцарски модел и организира събития под формата на дискусии, семинари, обучения и уоркшоп сесии. Подкрепата на Palms Music е част от политиката на компанията да насърчава различни инициативи, свързани с българската музика, и да продуцира новаторството в културния живот.

Продуцентската къща на предприемача и меценат Мило Борисов постави сериозна заявка за подкрепа на съвременното, модерно, стойностно и новаторско изкуство и следва посоката на откриване на нови и перспективни таланти, подпомагане на тяхното израстване, създаване на стойностни произведения и представления и предоставяне на опции за пълноценно сътрудничество.