Парената туршия става уникално вкусна, направите ли я така
Всяка домакиня ще я сложи с гордост на трапезата си
Всяка умна домакиня знае, че няма по-подходящо време за приготвяне на зимнина от есента. И докато по пазарите все още има пресни зеленчуци, ви предлагаме да си направите една парена туршия.
Туршията няма нужда от представяне. Тя е царицата на зимната трапеза и едва ли има българско семейство, което да не я обича.
Мариновани домати в буркан - тайната за перфектната зимнина е разгадана! СНИМКИ
Това е едно вкусно и и изключително здравословно консервирано ястие. И макар на пръв поглед приготвянето му да изглежда сложно, в действителност това изобщо не е така.
Убедени сме, че знаете куп начини за приготвянето на тази зимна благинка. Въпреки това днес ще ви предложим още няколко рецепти за хрупкава парена туршия, която всяка домакиня ще сложи с гордост на трапезата си.
Как да си приготвите това полезно и хрупкаво зимно изкушение, вижте в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
2 Коментара: