Ние не демонстрираме, че сме щастливи, живеем нормалнен живот и не се притесняваме да го крием. Това заявиха в ефира на Нова телевизия Петко и Яна, които преди броени месеци станаха родители за втори път.
"Майка ми гледа децата, нейните родители също помагат, но цялата тежест е у нас. Личното време наистина го няма. В нашето семейство всяка една минута има какво да се прави", сподели бизнесменът.

"Опитвам се максимално да съм и с децата, и да си върша работата. Още преподавам танци и имам няколко двойки. Много добре знаех за кого се омъжвам – знаех с какво се занимава и какви хора има около него. Толкова съм щастлива покрай децата, той ми помага, нямам време да мисля за глупости и да ревнувам", разкри Яна.

"Ние не демонстрираме, че сме щастливи, живеем нормалнен живот и не се притесняваме да го крием. Има завист у хората, усещам я. Дори да не я коментират хората, я усещам. Тежи ми, почват да ми горят очите", заяви Петко.

За това, че споделят много свои снимки във фейсбук, бизнесменът каза: "В крайна сметка в социалните мрежи няма да се слагат само рецепти и мъдри статуси, от време на време си слагаш и снимки – това си е личен профил. За сега всичко между нас е нормално и е окей – нямаме дърпания. Имам чувството, че спокойно мога да кажа – всеки си има неговия човек, намериш ли го – всички ще е окей".

Относно бизнеса в Студентски град, който Петко ще прави, той заяви: "Студентски град е като Слънчев бряг на морето - купонът е постоянен, много ме радва това". Бизнесменът подкрепи твърденията на Коцето, че проблемите с полицията и обвиненията, че в дискотеките в Студентски град има бизнес с наркотици, е офанзива от конкурентни дискотеки в центъра, тъй като не им върви толкова.

Относно снимката, на която с Преслава позират заедно, Яна каза: "С нея сме в добри отношения, не виждам защо да не сме".

"Не е тайна, че с Преслава сме имали отношения. Всеки от нас има някакво минало", добави Петко.