Само месец преди Ашли Греъм да роди първото си дете, тя позира на корицата на януарския брой на Voguе.

По време на бременността свикнахме да виждме plus-size модела без дрехи, тъй като Ашли беше решила да държи феновете си в течение за това как се променя тялото ѝ през тези месеци. За корицата на Vogue обаче, моделът позира пред Ани Лейбовиц в невероятен тоалет на Oscar de la Renta.

В интервюто за списанието тя разкрива повече подробности около бремеността си и начина, по който се е чувствала. Според нея, уплахата е напълно нормална, защото много неща се променят, а това е стресиращо.
 
"Винаги съм се харесвала такава, каквато съм, и винаги съм имала контрол върху тялото си. По време на бременността обаче усетих друг живот в мен, който ми казваше, че контролът вече не е мой", допълва Ашли.

Моделът винаги е насърчавала хората да бъдат себе си и да се харесват по начина, по който изглеждат. Тя обаче не крие, че по време на бремеността си е имала моменти, в които е имала усещането, че не е толкова красива и е ужасно самотна. Точно тогава е чувствала, че никой не я разбира.

Ашли обаче е открила своя начин да се справи с това, след като по съвет на стилистката си се е сближила с други бременни жени, които имат или са имали същите проблеми като нея.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на

Затова и е потърсила за съвети и редица знаменитости, които вече са преминали през това, като Ким Кардашиян и Серина Уилямс.
Ашли Греъм не пропусна да коментира и хормоналните промени през тези девет месеца, като призна, че ѝ се е правило секс непрекъснато.

"Сексът по време на напреднала бременност обаче може да бъде предизвикателство, защото заради огромния корем, който стърчи, се налага да се изберат и най-подходящите пози за секс", уточнява моделът, като допълва, че съпругът й Джъстин Еврин непрекъснато е бил до нея и я подкрепял във всичко.
 
Ашли Греъм не пропусна да качи няколко кадър от фотосесията за Vogue в Instagram профила си, като благодари на последователите си и изрази вълнението си от първата самостоятелна корица за американското издание.