Момичетата от „Антибиотика“ продават ръчно изработени бижута и чай за отслабване, след като слязоха от сцената. Групата е създадена преди 20 години по модела на световния хит тогава „Спайс гърлс“. След три албума и няколко хита, триото слезе от сцената през 2004 г. През 2007 по случай 10-годишнината от създаването си се събра отново и отпразнува юбилея с нов сингъл „Аз дишам с теб“. През това време Савина пусна и самостоятелния сингъл „Една“, но от тогава и трите не са под светлините на прожекторите, пише „Телеграф“.

Оказа се, че момичетата са се пръснали на два континента и са се отдали на майчинството, което съчетават със собствен бизнес. Въпреки че не се виждат често, те поддържат връзка помежду си с помощта на новите мобилни технологии и социални мрежи.

45-годишната Ани гледа трите си деца – едно от първия й брак и две – от втория, и признава, че е готова да роди и за четвърти път. Заради съпруг №2 тя се е преместила да живее в Карлово. Към днешна дата са разведени. Продава чай за отслабване и е доволна как върви търговията. Тя стопанисва и детокс център в Хисаря.

Савина Петкова от години не живее в България, като в момента се е позиционирала в Щатите – Остин – столицата на Тексас. 41-годишната красавица преди това е живяла в Чикаго. Създала е семейство с Никола Киряков, който е мениджър на автомобилен салон. Той е и ученическата й любов. Имат дъщеричка на 3 г. Сиена. Савина има свой бранд за бижута, които сама изработва ръчно.

40-годишната Силвия Симеонова още по време на съществуването на групата се запознава с футболиста на „Славия“ Филип Илков, който днес е треньор в Белия клуб. Двойката се радва на дъщеричка – Матея, която е на 7 г.