Фолк фурията Преслава отбеляза първия рожден ден на дъщеря си в социалните мрежи. Тя написа трогателни пожелания до малката Паола на личните си профили във Facebook и Instagram. 

"Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година ,от както се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивият от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение. Искаме само да си ни жива и здрава,да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безкрайно много, наша малка Палечке", написа певицата. 

Вижте какво направи дъщерята на Преслава, щом видя новото й видео (ВИДЕО)

В коментарите под публикацията й незабавно се развиха дебати и спорове - на кого прилича малкото момиченце. Някои смятат, че е одрала кожата на баща си, а други са категорични, че Паола е копие на майка си преди операциите, на които се подложи. 

Екшън! Преслава заприлича на мутреса, а Павел млати феновете й! (СНИМКИ)

Припомняме, че феновете на Преслава бяха крайно недоволни от последната хирургическа намеса, на която се подложи певицата. Тя си напрви ринопластика и хиляди нейни последователи останаха разочаровани от резултата, който според тях е затрил чара на красавицата.