Американката Еди Андрюс смени поста си на църковна проповедничка за снимки в порното. Своята история тя споделя пред New York Post.

По думите на Андрюс тя израснала в религиозно семейство и в продължение на 18 месеца била проповедничка в Църквата на мормоните. 

В тяхното вярване като много тежък грях се смятал сексът преди сватбата.Младата жена признава, че до навършването на 26 години била правила секс само веднъж. 

Андрюс разкрива, че колкото по-дълбоко потъвала в религията, толкова повече чувствала, че губи своята индивидуалност. 

Липсвало й това, с което се занимавала преди - пеенето, танците, играта на сцена. Освен това й повлиял и фактът, че не я пуснали на сватбата на сестра й,  защото роклята й била прекалено къса.През 1917 година Андрюс престанала да посещава църквата. През следващата година се преместила в Калифорния, за да сбъдне мечтата си да стане актриса. Но там не могла да намери работа дори като сервитьорка. Тогава красавицата решила да се пробва като танцьорка. Така тя била забелязана за порно индустрията и предложенията за снимки във филми за възрастни не закъснели. През януари 2019 година Андрюс вече имала личен агент. Към момента бившата пасторка има над 73 хиляди последователи в Инстаграм. Тя е била и на корицата на мъжкото списание Penthouse. 
Андрюс отбелязва, че семейството й било удивено от избора на дъщеря си, но в крайна сметка го приели. 

Превод БЛИЦ