Лятото вече е в разгара си и заключените с месеци по домовете си хора нямат търпение огрничителните мерки за коронавируса да отпаднат и да се отправят на път. Това важи с особена сила за Великобритания, където в първия ден от разхлабването на мерките по плажовете се случи нещо ужасно.

Различните страни имат различни забрани, които важат за различен период от време. Пътешествениците, обаче, трябва да са наясно, че вече няма да се радват на същата свобода и безгрижие, както преди избухването на пандемията.

В pochivka.blitz.bg вече сме ви показвали какви ограничения се въвеждат на плажовете, както и ексцентричните идеи на ресторантьори, които се опитват с всички сили да спасят бизнеса си.

В хотелите също ще бъде различно. Браншът вече се готви с мерки, които да позволят отсядането на туристи, но и да опазят тяхното здраве и това на персонала. Как изглежда хотел малко преди падането на ограниченията за настаняване на гости и какво е различното в сравнение с времената преди нашествието на вируса - вижте на pochivka.blitz.bg!