Общоизвестно е, че котките имат уникални способности - да усещат, когато човек се чувства зле, да премахват болести и да възстановяват кармата, пише actualno.com.

Така ли е наистина?

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Котките са подобни на хората по много показатели. Всяка от тях има уникален характер, уникален външен вид и, разбира се, собствена дарба. От дълбока древност хората са вярвали, че пухкавите членове на домакинството имат мистични способности, могат да лекуват хора и дори да се движат между световете.

Лечебните способности на котките - факт или измислица Котките, както и хората, според експерти, имат свои духовни (кармични) задачи, но те не се дават на всеки домашен любимец, така че не всички знаят как да помогнат на собственика с определена болест.

В зависимост от това какви действия са преобладавали в живота на човек в предишно прераждане, в нов живот той е изправен пред задачата да промени нещо в себе си или да приеме собствената си природа, за да подобри кармата си. Хората, които са се преродили във формата на котки, също имат свои собствени задачи.

Как котките наистина разбират хората?

Котките са много подобни на хората, и те имат уникални способности. Например, усеща дискомфорта на собственика и се отнася като котка. Но не всяка котка показва необичайни таланти.

Има животни, които са лишени от дарбата да усещат едва доловимо собственика. Третират се като обикновени животни. Котките са умни и наблюдателни животни, така че могат да анализират ситуацията и да разберат кога човек има нужда от помощ.

Не зависи от свръхестествени сили. Важно е да се отбележи, че котешките способности, както и човешките, не винаги се наследяват.

Как котките помагат на човек да изчисти кармата и да лекува болести?

Човек, който обича животните, сам изчиства кармата като прави добро и насочва положителна енергия и любов към домашния си любимец.

Благодарение на това кармата се подобрява. Ако нещо не се получава в живота или нещата просто се провалят, трябва да направите добро дело. Това може да се случи не само като помагаме на хората, но и като помагаме на животните, например като храним бездомни котки.

Това създава енергиен импулс за подобряване на нещата. За да може животното да започне да помага на собственика и да поеме лошата карма и болестите на собственика, е необходима тясна връзка между тях.

Още един детайл е важен в случая: енергийното ниво на въплъщението на домашния любимец трябва да съвпада с човешкото. Случайно срещнато животно няма да се пребори със сериозни болести на някой непознат. 

Но не трябва да разчитате само на котката. Важно е сами да поемете по пътя на борбата с пороците, за да подобрите кармата и да не се отказвате, ако лекарите са констатирали сериозна диагноза.

Може ли котка да идентифицира човек с лоша карма?

Поведението на котката е силно зависимо от нейното настроение, тъй като те са доста свободолюбиви същества и живеят сами. Въпреки това вътрешно те са в състояние да усетят какъв човек е до тях.
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук