Радина Кърджилова май очаква трето дете, след като само преди десетина месеца роди втория си син – Йоан. Актрисата, която иначе има способността да отслабва със скоростта на светлината, вместо да се вталява след раждането, от около два месеца е започнала отново да напълнява.

Нищо чудно скоро да дари мъжа си с още един наследник мъжа си Деян Донков и семейството да стане още по-голямо, като прибавим и домашните любимци на двойката.

Фенове на Радина коментират, че каквато и да е причината за напълняването й, сега тя изглежда в пъти по-добре, отколкото преди, когато беше слаба като вейка, пише "Уикенд".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)


Припомняме, че първият син на двойката – Христо, се роди през юни 2016 г. Вторият – Йоан, дойде на бял свят през март миналата година. Ако сега актрисата отново е бременна, най-вероятно ще роди през лятото.

Деян има и още един син. Негова майка е актрисата от Военния театър – Анастасия Ингилизова. Момчето носи името на баща си и вече е тийнейджър. Макар да не живее с майка му, Деян се грижи за него всеотдайно, а Радина и Анастасия са близки приятелки от години.

Кърджилова никога не е крила слабостта си към бебетата. Тя е от жените, които не се притесняват да имат деца и успяват да съчетаят успешно работата и кариерата си. Деян пък никога не е крил, че мечтае за многолюдно семейство. Говори се, че макар характерът му да не е лек, той е един от най-отдадените бащи в гилдията.