Пилето на фолка Райна усуква знойно тяло около пилон. За съжаление на мнозина обаче, звездата не е сбъднала мокрите мъжки блянове, като танцува в стриптийз клуб, а тренира в частен клуб за танци. Бившата изгора на Коцето взима уроци по новата мания на жените за секси и стегнато тяло. Фолк певицата се е зарибила сериозно и се е превърнала в чинна ученичка, издадоха свидетели.
Райна не пропуска нито едно упражнение и е готова на всякакви жертви, за да се усъвършенства. Танцът на пилон съчетава в себе си сложни акробатични трикове, танцови елементи и фитнес. Райна пък има намерение да усвои няколко вида изпълнения. Първото е наречено „фитнес”, пише Хот Арена.При него вниманието е върху физическите елементи и акробатиката. Второто изпълнение е артистично и се залага повече на танците и музиката. Третият вид е екзотика, при него се залага на пластика, хореография, музикални номера и други.

Именно към него се стреми Райна, която вероятно ще покаже новите си умения и на видеоклип.

Засега изпълнителката се е записала на 12 урока, а приятелите й я хвалят, че се справя изключително добре. „Сбъркала си си професията”, хвали я един от тях.

Певицата пък без скромност отговори, че е природно надарена.

Изпълнителката прекъсна уроците си само за кратко, за да се отдаде на поредната си екзотична ваканция. Този път фолк певицата избра Филипините, където разпуска в компанията на тайното си гадже.

След завръщането си, тя отново поднови посещенията си в залата.

В същото време бившето й гадже Константин не пропусна да я унижи в новия сезон на „Биг Брадър”. Той с усмивка заяви още при влизането, че е влязъл с гадже в шоуто, а си е излязъл без.

„И по-добре, че стана така”, допълва музикантът, който разкри, че по същото време горе-долу се е запознал и с жена си.