Бориса Тютюнджиева разкри 24 факта за себе си, за част от които може би никога не сте чували или чели.

Ето какво гласят те:

Моделката споделя, че изтръпва, когато получи обаждане от любимия човек. На купон не тръгва без добро настроение. Приятелите й не я упрекват за нищо. Приятелят, без който не може, е любимият й човек и двете й кученца. Риалити шоутата за нея са интересни, ако в тях можеш да разбереш и откриеш нещо за себе си, пише „Шоу“.

В последно време най-много се кефи на хубавото време и бокса. Не би правила секс с мъж, който не я привлича и интелектуално. Когато половинката й поиска бърз секс, тя е винаги на линия.

Завижда на противоположния пол, защото не са толкова емоционални, а по-рационални. Според нея хомосексуалните бракове са окей и смята, че щом това би ги направило щастливи, нека да живеят както си искат.

С родителите си говори за абсолютно всичко. Следи какво се случва с политиката – Бориса я намира за интересна и дори си има своите фаворити в сферата.

Най-много се възхищава на своето семейство и половинката си. Не приема покани за неща, които не са й интересни, не й носят емоция и не я обогатяват с нищо. В дома си пуска само близки хора, тъй като го счита за своя храм.

Според Тютюнджиева абортът е част от живота, тъй като има жени, на които им се налага да го правят. Тя лично предпочита обратното – да се раждат повече деца в България, за да се разреши демографският проблем.

Би искала да бъде шеф най-много на себе си и да продължава да живее с лекота и усмивка. В себе си Бориса харесва всичко, но най-вече усмивката. Смята за свой недостатък това, че на моменти е по-емоционална отколкото трябва.

С удоволствие чете вдъхновяващи книги за живота, готварски, за лично усъвършенстване, за екзотични места и бизнес. Мечтае да отиде на остров Фиджи. Няма страх от нищо.

Най-хубавият й спомен е свързан с детството й – не конкретен момент, а цялото й минало. А ако хване златната рибка, ще й поиска занапред да бъде толкова щастлива, колкото е и днес.


ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!