Много от родните ни звезди с умиление се връщат към спомените и архива от абитуриентския си бал, а други за нищо на света не искат да говорят за това, пише в. "ШОУ".
Това е съвсем логично, тъй като мнозина от тях днес се представят за модни икони, а в миналото са изглеждали като клоуни. Представяме ви малка част от родния хайлайф и техните визии на абитуриентските балове. Може да видите снимките в нашата галерия.

Бориса Тютюнджиева

Трудна задача се оказва да познаеш Бориса Тютюнджиева. Красавицата е неузнаваема в суперкичозен тоалет като на фолк певица или по-лошо-като на актриса от филм за възрастни. Прекалила е с перхидрола и тежкия грим. Едни са се възхищавали на перфектната й фигура, а други са се чудили как нейните родители са я пуснали да се появи по този начин. 

Роси Иванова и Андреа

Певицата и Мис България 2005 са учили в една гимназия. От малка явно Андреа си пада поекстравагантните тоалети. Облечена е с рокля в цвят шампанско, а цепката разкрива бельото й.

Глория

Много преди да стане „Примата на фолка“, Глория получила титлата „Мис Бал“. Майката на певицата, която завършила техническо училище не разполагала със средства, за да й купи тоалет за бала. Но все пак в последния момент ушили рокля, с която е на снимката. Кавалер и бил Недко, с когото излизала по онова време. 

Милен Цветков и Камен Воденичаров

Устатият журналист Милен Цветков и Камен Воденичаров имат обща снимка от бала си. В белия си костюм Камен изглежда като истински джентълмен. Харесал си го от списание и му го ушили в шивашко ателие. 

Венета Райкова 

Червената си рокля за бала Венета купила от магазин на „Витошка“. На снимката позира сединствения си съученик, всички останали били момичета. На балната си вечер е спечелила конкурс за най-добре танцуваща двойка на бала. Партньор й било момче от друго училище. 

Галена

За бала си е била издокарана със сребриста рокля с подходяща чантичка и обувки. Не можем да кажем, че роклята й е била стилна., Прекалено много блясък има по нея. Гримът й е бил прекалено силен, но вероятно такива са били тенденциите по онова време.

Луиза Григорова

Откроява се със стил. Появява се на бала с изчистена синя рокля, а единствените й бижута са били обеци и гривна, както малка кокетна дамска чанта. Тоалетът е донесен от Милано.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!