Още от малка Галена е знаела, че ще стане певица и родителите й са я оставили сама да направи своя избор в живота, без да я карат да учи насила. Веднъж се скрила на тавана, а родителите й помислили, че е отвлечена. Родената в Смядово звезда споделя, че е била нежелано дете, пише "ШОУ" в новия си брой.
„Майка ми ми е казвала, че е искала две деца. Аз съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците се раждат с късмет“.

В детската градина Галена си имала любов – Гошко. Всички знаели за тяхната „връзка“. Били в една група, а креватчетата им били едно до друго и се държали за ръчички. Галена си спомня и за Тихомир - двете с приятелката й били влюбени в него. Той идвал в Смядово само през лятото.

„Една сутрин излязохме в 10 часа и отидохме на тавана ни да играем. До 10 вечерта останахме там – нито яли, нито пили. Трите семейства се събрали да ни търсят и не могли да ни открият. А ние се бяхме разбоядисвали - намерихме някакви блажни бои и боядисахме целия таван. Към 10 часа вечерта слизаме ние спокойни, свиркаме си макар и прегладнели. А нашите реват-не могат да ни открият. Не бяхме усетили как е минало времето, бяхме се улисали в боядисването, и на кукли играхме, на майка и баща...“, спомня си звездата. 

Още от малка най-много обичала да си играе на певица. Слагала токчетата на майка си, нейните рокли, слагала си червило, хващала дезодоранта и пеела пред огледалото. Гледала певиците по телевизията и искала да стане като тях.

ОЩЕ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА