Димитър Ковачев – Фънки традиционно си навлича гнева на най-верните фенове на хитовия формат „Като две капки вода”, пише "ШОУ". Още от началото на актуалния сезон рокаджията системно удря по едно рамо на фолкпевеца Константин, с когото завързаха приятелство след престоя си във „ВИП брадър” миналата година. Шоуто обаче сега е друго, но подкрепата помежду им е все така явна и определяща. Това е и причината в социалните мрежи все повече да искат Фънки да се махне от журито на формата.
 
В точка на кипене сред почитателите се превърна и един от последните лайфове на шоуто, когато Фънки поряза с коментара си не за първи път атрактивната и доста добре справяща се със задачите си фолкдива Софи Маринова. Критиките на Ковачев към нея най-често са свързани с факта, че не знае английски език – нещо, което буквално изкарва от кожата най-активните във фейсбук.
 
Какъв гневен коментар е направила Софи Маринова зад кулисите на шоуто и ще падне ли главата на една от емблемите на предаването през следващия сезон, четете на jenata.blitz.bg

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!