Отношенията между футболиста Благой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова са достойни и за най-сълзливия сапунен сериал.
Последната новина около семейството е, че Есмер е накарала Благой да изтрие профила си в Инстаграм. Близки до футболиста споделиха, че това било едно от условията Есмер да приеме неверния Благой отново в семейното ложе, след като го изрита за пореден път от ревност и безсилие, пише Хот Арена. За Благой това не било проблем и той сляпо се подчинил на побеснялата татарка и изтрил профила си.


 
Той умирал от страх танцьорката да не разбере за забежките му в България. След като съпругата му го натири затова, че не се грижи достатъчно добре за новородения Елай, Благо се прибра в България и го удари на живот.
 
Медиите гръмнаха за секс аферата му с хостеса на Слънчев бряг. Именно в разгара на аферата истеричавата Есмер му звъннала и го призовала в Москва. След много сълзи и разправии семейният огън загорял, а Благой останал без профил в инстаграм. Очаквайте следващия епизод, в който Есмер отново ще изгони благоверния си.