Евгения Борисова спечели наградата за най-добър дизайнер в най-престижната категория, а именно в категория Висша мода на първите модни награди в България.

Haute couture са дрехи, които се правят с изключително много ръчна работа. Шият се по-дълго време от стандартното и в процеса на работа има поне 2 проби.

Дизайнерката е известна не само с прекрасните рокли, които изработва, но и с високите цени на изделията си. Не случайно на Евгения се доверяват много популярни и състоятелни дами от елита и шоубизнеса не само у нас, но и в чужбина като Ваня Червенкова, Катя Роуз, Енджи Касабие, Тита, която избра нейна рокля за абитурентския си бал, Валерия Шкирандо руска актриса известна от филма "Пазителите", Катерина Красильникова и др.

Преди дни тя облече Тамара Георгиева Мис България 2018,която предаде короната си на следващата носителка.Именно на нея е поверена изработката на аутфита на Преслава, която ще се завърне на сцената на 4 декември в зала "Арена Армеец" след раждането на дъщеря си Паула.

Самата тя признава, че за нея е важно да работи с изискани дами били те известни или не и независимо от всичко не изневерява на стилът си, който е изискан и неповторим.