Тази вечер в живото предаване на Big Brother ще видим финалния етап от кастинга за мъже. Днес също така ще разберем кои пет мъже избраха жените в къщата. Двама от тях още тази вечер ще станат новите участници в къщата на Big Brother. Освен потенциални кандидати за някоя от дамите вътре, те ще участват наравно с всички съквартиранти в борбата за голямата награда от 300 000 лв.
Освен финала на кастинга тази вечер ще видим и поредните номинации на съквартирантите.
Ето и финалната петица:
Денислав Диянов Минев – от гр. Шумен, на 23 години. Играе футбол в аматьорската лига, освен това има изяви като модел. Смята себе си за добро момче, възпитан и кавалер. Основните причини да участва в шоуто са две – парите и Иванина. Казва, че би се сприятелил веднага с Косьо, а най-неприятен му е Филип. Смята, ако влезе в шоуто, да спи още от първата вечер в леглото на Иванина.
Евгени Недялков Фуседер – 25г. от гр. София. Живее в Германия, смята, че участието му в Big Brother ще е основателна причина да се прибере за по-дълго в България. Женен е, но в процес на развод. Работи като управител във фирма, занимаваща се с износ на стоки. Казва, че в къщата не би допуснал да си тръгне преди да интимничи с някоя от дамите вътре. „Живей днес, защото не знаеш какво те очаква  утре” е неговото мото в живота.
Анди Мануел Гарсия Райчев – роден в Пловдив, преди 35 години. Актьор, както професионален, така и уличен. Твърди, че има еврейски корени. Иска да влезе в къщата, за да внесе цвят, който мисли, че липсва на предаването. Също така да покаже на мъжете вътре, че не трябва да са такива комплексари, а да се забавляват повече. Харесва всички жени вътре и извън къщата, но не би се хвърлил веднага да сваля някоя от тях. За да хареса една жена, не е достатъчно тя да е само красива, трябва и да му допадне интелектуално.
Атанас Маринов Кръстев – на 25 години от гр. Хасково. Завършил е висше образование, в момента работи като управител на ресторант. Определя себе си като леко надменен с високо самочувствие. Най-много го дразнят лъжите на хората. Влиза в къщата, защото любимото му занимание е да манипулира жените. Лошите му спомени са свързани с годините му в гимназията, когато всички момичета го отбягвали. „Вече не е така, сега жените гонят мен” , споделя той. Най-неловката ситуация, в която е попадал досега е, че е заспал докато е правел секс. От жените в къщата харесва Наталия като човек, а с Иванина би правел секс дори и без чувства.
Венцислав Николов Даскалов – на 27 г. от Пловдив. Работи като управител на охранителна фирма. Като основни причини да кандидатства за Big Brother 4 посочва  безплатната храна и подслон, както и парите. Не се страхува от нищо освен от секс с мъж. Често сънува как лети и как печели Big Brother. В къщата най-много го дразни лицемерието, подлостта и голите мъжки и женски кореми. Харесва всички жени в къщата, включително и Самие./БЛИЦ