Фолк певицата Емануела си е сменила името в съда. Това стана ясно по време на първото дело за клевета, което тя заведе срещу гримьора Цецо Андреев, пише в. "Телеграф".

Пайнерката беше извикана като Емануела Цветкова, а не като Емилия, както е рожденото й име от акта за раждане. Тя обаче не се яви лично, а беше изпратила адвоката си. Същото направи и подсъдимият. Заседанието бе водено лично от една от заместник-шефките на Софийския районен съд и продължи едва няколко минути. Тя предложи страните да се споразумеят извън Темида, а ако не успеят да се разберат, ще се видят отново през май.

Емануела се обиди на съквартиранта си от ВИП Брадър, който по време на престоя им в шоуто през есента я нарече „селянка“ и „развела целия свят“.

„Ма той е нагло същество, бе! На мен ще ми вика селянка. Извинявай, ама какво значи селянка?! Той от къде е“, беснееше звездата. Андреев също заяви, че ще съди Емануела задето го нарече наркоман, но проверка показва, че все още не си е подал исковата молба в съда.

Емануела е третата представителка на попфолка, която сменя в съда рожденото си име с артистичния си псевдоним. Първа бе Петя Колева, която по документи вече е Преслава. Джена беше първата пайнерка, която смени името си от акта за раждане – Десислава.