Емигрантът Гечо от Голец попиля политиците минути, след като стана ясно, че е поредният отпаднал участник от „Фермата“. Най-възрастният участник в шоуто излезе дегизиран като Винету, на когото прилича, срещу Горския от Самоков Станислав и загуби битката за оцеляване. На няколко пъти жилавият мъж беше на ръба да вземе победа от дърводелеца, но в крайна сметка загуби с резултат 10:4 точки.

Гечо напуснал държавата преди години със старото си „Жигули“, натоварено до тавана със семейство и багаж. В ден днешен той има собствен сервиз в Лиеж, Белгия, но мъката по родината не го напуска никога. Неведнъж в предаването Гечо обясни защо е напуснал страната, но тази вечер гневът му към политиците изби с пълна сила и той едва не ги напсува.

„Защо бе? Какво ви направихме, смотаняци? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем? Освен в урна, няма как да се върнем – да е по-евтино за децата ни“, не спря да хули емигрантът.