Коко Динев се отдаде на забавление в нощно заведение без бременната си половинка - фолкпевицата Емилия. Бизнесменът купонясваше, въпреки че вкъщи го чака изпълнителката, която вече е със силно наедрял корем, пише в. България днес.
Динев беше забелязан в собствената си дискотека, която се намира непосредствено до границата с Гърция край граничен пункт "Кулата".

Динев беше игнорирал ВИП сепаретата и неочаквано се беше разположил на бара на нощното заведение. Той беше в изцяло мъжка компания от здрави мъжаги с ледени изражения на лицата. Макар дискотеката да беше пълна със сексапилни момичета, мъжът на Емилия напълно ги пренебрегваше и се беше концентрирал върху компанията.

На фона на неговото спокойствие приятелите на Динев се раздадоха максимално, като разпускаха в компанията на момичетата от фолктриото "Карамел", които имаха участие същата вечер. Карина, Никол и Ивайла раздвижиха компанията с песни и танци и събраха погледите на мъжката компания. Динев обаче не изглеждаше впечатлен и по-често отправяше поглед към чашата, отколкото към младите изпълнителки.

Любопитен момент бе, че бизнесменът не беше заобиколен от здрави охранители, като вероятно се чувстваше спокоен на собствена територия. По-внимателно вглеждане в обстановката обаче показа, че единственият му бодигард се е разположил на близка маса и внимателно следи всичко, което се случва около боса му. Охранителят мълчаливо пиеше вода цяла вечер, като така и не му се отвори работа, защото нямаше конфликтни ситуации.

Около 3 ч. след полунощ Коко Динев изгуби интерес към случващото се в дискотеката и реши да си тръгне. Охранителят мигновено тръгна след него. Вместо обаче да се прибере към вкъщи, бившият собственик на футболните клубове "Вихрен" (Сандански) и "Локомотив" (Пловдив) се насочи към отсрещното казино, където следите му се изгубиха от погледите на посетителите.

В момента фолкпевицата Емилия е в творчески отпуск, тъй като очаква второто си дете от бизнесмена. "Дано и на мен щъркелът ми донесе здраво и усмихнато бебе", пожела си изпълнителката, която вече има син от Динев - Иван.