42-годишният певец Мирослав Костадинов, познат още като Миро, спи с плюшено мече, разказа наскоро самият той. Играчката му била подарена преди години от дъщерята на Ани от залязлата дамска група от 90-те „Антибиотика”. Тогава момиченцето било на 3 години. Подаръкът бил толкова мил, че певецът започнал да спи с него. Това му било навик и до днес, макар официално вече да е женен. „Когато я няма жена ми, гушкам Мечо”, сподели той. И призна, че харесва всякакви плюшени играчки, които често пере заради основния им недостатък – да събират много прах.

Макар да не се разделя с любимия си Мечо, Миро се раздели с ексцентричната си брада броени дни преди Коледа. Това станало, след като се напили заедно с неговия тъст Краси. Не е ясно точно какво са говорили, докато са обръщали чашките с алкохол, но резултатът бил една отрязана брада, пише "Уикенд".Певецът я беше пускал с месеци. Толкова си я харесвал, че беше започнал да ѝ прави различни прически. Според случая я връзваше на плитка, слагаше ѝ цветни ластичета или я пускаше да виси свободно.

Феновете му обаче смятат, че без нея изглежда много по-добре. Явно така мисли и семейството на музиканта, защото той се обърна към своя тъст с думите: „От името на мама, кака, и дъщеря ти, БЛАГОДАРЯ”.