Носителката на титлите „Мис България Вселена” и „Мис България Свят” Венета Кръстева е бременна и чака син под знака на зодия Овен, пише „Телеграф”, позовавайки се на запознати.
Венета се сгоди навръх Коледа за дългогодишния си приятел Костас Устабасидис. Тогава бизнесменът й подари диамант на стойност около 30 000 лева. А навръх Нова година стана ясно, че най-успешната родна миска зад граница в последните години е и бременна, макар това да не й личи.


Снимка: dir.bg

Тя трябва да роди след около 4 месеца.


Снимка: dir.bg

В модните среди се говори още, че раждането може да стане и в Белгия. Костас, който освен бизнесмен е и успешен дерматолог, имал подписан договор за работа в престижен медицински център в Белгия.Любопитно е, че Костас преди години любеше друга миска – Гери Дончева, по-известна у нас като Булката с чеиза от едноименната реклама. Венета пък е единствената българка, била на конкурсите „Мис Вселена” и „Мис Свят”, смятани за най-престижни, но и конкурентни. На тях тя получи похвали от Доналд Тръмп, който тогава бе само бизнесмен, и от вокалиста на „Аеросмит” Стивън Тайлър.

Очаква се сватбата на миската и лекаря да бъде след раждането, може би през лятото.