„Бих седнал на стола на богатството, особено ако Нико Тупарев е водещ”, споделя Ники Кънчев в ексклузивно интервю за мартенския брой на списание ROUGE.
Завръщайки се триумфално в Нова телевизия с поредния сезон на „Стани богат” и третото издание на VIP Brother той е откровен и за раздробяването на продуцентските къщи: „В тези среди работят много силни характери – хора с изключително голямо его и в същото време много успешни личности. Най-явен пример за това са Слави Трифонов и Росен Петров, които бяха първи приятели или поне така изглеждаха, но стигат до момент, в който не могат да мелят брашно заедно на професионална основа”.

Водещият не крие и подробности от личния си живот, който напоследък пази от медиите: „Имам 5 дами вкъщи – приятелката ми Даниела, двете малки принцески-ангелчета (близначките на Ники), майка ми – Пенка и майката на приятелката ми – Стефка. Хубаво е ние мъжете да показваме на любимите си необходимото уважение на 8 март, но съветът ми към господата е: „Ако сте пичове, направете същия мил жест на 9, и на 10 март, за да разберат дамите до вас, че са обичани и ценени”. /БЛИЦ