Скандалите във "ВИП Брадър" продължават. Този път под прицела на Валентин Кулагин попадна рапърът Атанас Колев. Варненецът изрази теза, че трудът на всеки човек, трябва да бъде ценен, независимо колко е качествен.

Гримьорът обаче даде отпор на думите му. "Ще уважавам, който си искам. Аз съм известен, гримирал съм звезди и съм сред най-добрите", поде Кулагин.

"Ако искаш се бий, ако искаш не се бий в гърдите кой си. Ти си известен с това, че си любовникът на Мария Илиева. Не ми ръкомахай въобще", довърши мисълта си той.

Това изкара от кожа Колев, който беше на косъм да посегне на съквартиранта си, но просто изстреля "Бахти наглото копче!" и излезе на двора. Това обаче не спря по никакъв начин Кулагин, който добави: "Аз поне не съм станал известен с любовниците си. Тук виждам обаче доста такива мъже."

Минути след това пък екстцентричният творец влезе в сблъсък с рапърката Диона, която откровено го укори, че вечно се има за най-добрия във всичко, а реално не е така. "Ти предизвикваш хората с визията си и нападаш всички", каза тя. 

"Виж, аз съм метросексуален. Не спя с мъже, просто искам да изглеждам добре", посече я Кулагин и набързо се изниза от стаята.