Радост Драганова се е стопила точно около коледните празници. В дните от годината, когато повечето хора се отдават на мързел и храна, водещата на „Мармалад” е свалила 5 кг от осанката си. Обичайното тегло на брюнетката беше 53-54 кг, но в момента е заковала кантара на 49 кг., твърди "Таблоид".
 
Драганова никога не е трупала излишни килограми, но сега буквално е станала като вейка. Тя признава, че не спазва често диети, но внимава какво хапва.

Радост е противник на мазнините и пържените храни и напълно ги е изключила от менюто си. Желязното правило за пиене на много вода е в сила и при нея. Най-много внимание на храната е обръщала по време на бременността. „Никога не съм внимавала какво ям, с изключение на тези девет месеца. Режимът, който спазвах беше много строг и храната беше балансирана така, че да бъде изключително богата на протеини", сподели Радост преди време.
 
 Сега покрай празниците красавицата, позната на зрителите като дългогодишна водеща на предаването за мода „Огледала”, а сега на новото „Мармалад” не си позволявала изкушения и наблягала единствено на постните сарми, ядки и плодове.