Андреа се сблъска с дребно произшествие късно през нощта в центъра на Сливен. На излизане от местна дискотека певицата стана свидетел на случката. Естествено ослепителната блондинка веднага била разпозната и вниманието на всички се насочило към нея. Няколко дни по-късно местната прокуратура започнала следствие по случая и потърсила Андреа да представи видяното от нея, пише hotnews.bg.
Поради голямата си професионална заетост и най-вече заради ангажиментите си в Румъния, свързани с новия и международен проект, Андреа не успя да се отзове на изпратените и призовки. Въпреки, че тя не е единственият очевидец, следователят по делото обявил, че ще я обяви за национално издирване, за да получи и нейната гледна точка по случилото се.

Певицата е притеснена проявеният педантизъм да не попречи на работата по съвместния и проект с Кости и Ленъкс Браун.

Това ще е вторият случай за една година, когато звезда от шоу бизнеса е обявена за национално издирване. Първият подобен случай бе с колегата на Андреа от "Пайнер" Валентин Валдес, когото полицията издирва за каране без шофьорска книжка и когото арестуваха зрелищно в сградата на Нова телевизия преди месец. /БЛИЦ