Диана Найденова, която правеше по телевизията хитовото публицистично шоу "Челюсти", смени професията си. Бившата звезда на малкия екран вече върти собствен бизнес. Тя продава свещи и ароматизатори в свой собствен бутик в центъра на София, информира "Уикенд".
Найденова, която години наред интервюираше най-маститите ни политици, няма наемни работници в магазина си. Самата тя е продавачка в търговския обект, в който уви, клиенти рядко влизат. Бутикът все още не е добре разработен, макар да се намира на възлово място в столицата - на ул. "Раковски", точно срещи представителството на ЕС.

Диана не губи надежда, че бизнесът й ще набере скорост и софиянци ще се втурнат към нея да си купуват свещи, украшения и ароматизатори. Факт е, че пространството е доста уютно и подредено с вкус. Освен свещи и ароматизатори могат да се купят и дребни предмети за бита, всички до един авторски. 

Докато чака някой да престъпи прага на магазинчето х бившата тв знаменитост запълва времето си със сърфиране в интернет. Настанила се зад щанда тя разглежда фейсбука си и други сайтове със смартфон.

Диана Найденова заряза активната журналистика преди 4 години. Тогава тя се и омъжи за старата си любов Мирослав Войнаков, припомнят запознати. Тв звездата си тръгна огорчена от Нова след сблусък с вече бившата шефка на новините Дарина Сарелска. Впоследствие врагинята й бе отстранена от работа.