Никита ли е най-тъпият съквартирант? Мнозина си задават този въпрос след вчерашното живо предаване на „Биг Брадър“. След 10-дневен мечи сън, от който татуираната участничка почти не се събуди, тя се стресна, че е заплашена от изгонване и навлезе с гръм и трясък в хола. Във време, в което отдавна би трябвало да хърка, тя поде инициатива да се заяжда с Албена Вулева и Станимир Гъмов, но си намери майстора, пише secret.bg.

Докато се опитваше да се представи в интелигентна среда, Никита се изложи брутално. Тя намеси евтаназията, което е изкуствено осмъртяване и най-вече се прилага при тежко болни, които сами пожелават да им бъде отнет живота. По думите й тя не вярва в евтаназията, сякаш това е религия. Минути по-късно се оказа, че не знае какво всъщност е това, пише още изданието.

Последва безсмислен диалог, в който тя даваше мило и драго, за да се опита да засегне Албена Вулева. Самият спор тръгна от това, че тя не е харесвала работата на журналистката от времето, когато водеше „Сигнално жълто“. Но много сгреши. В типичен за стила си начин Вулева я постави на място, поставяйки й диагноза, че е изключително тъпа и проста.

Актьорът Станимир Гъмов на няколко пъти помоли Никита да се оттегли и да спре да ги преследва, защото го заболяла главата. Тя обаче не склони и продължи да им досажда.