Топла семейна сбирка очаква Преслава по коледните празници. Фолк звездата ще запознае семейството си с новото си гадже Павел, от когото се твърди, че очаква дете. Любимият на певицата досега се познаваше само със сестрата на Преслава – Ивелина. Заради претрупания си график изпълнителката все не намирала време да заведе Павел в Добрич и да го представи на майка си Янка и баща си Кольо.
 
Двамата решили паметната среща да се случи на най-светлите празници, когато хората са в приповдигнато настроение и няма как родителите й да не харесат бъдещия зет.
 
На трапезата ще седне и Ивелина и нейната дъщеричка. Преслава и Павел обаче няма да се задържат дълго в Добрич, тъй като тя има куп участия из цялата страна.
 
Майката на пайнерката я очаква с нетърпение, тъй като все по-рядко й вижда очите. Радостна е и заради новината, че чедото й си има любим, тъй като имала суровите очаквания, че Петя, както е истинското име на чалгаджийката, ще си остане стара мома, пише „Галерия“.
 
Преслава пък била притеснена как родителите й ще приемат Павел, заради писанията по негов адрес, че често се забърква в съмнителни дела.
 
Лазаров е първият мъж, когото брюнетката ще запознае с най-близките си хора. Преди него тя не е водила никой в Добрич.