Утре , в нощта на 4 срещу 5 ноември, Нова телевизия организира открито студио „on line” по повод президентските избори в Съединените щати и ще покаже най-интересното и най-важното в надпреварата между Барак Обама и Джон Маккейн.
Водещ на дискусията ще бъде чаровният, но винаги умерен и на ниво – Николай Дойнов. Директното предаване започва от 23.45 ч.

Директно от Америка ще има сателитна връзка с репортерката на „Нова ТВ” Ина Гълъбова. Вече са направени предварителни интервюта и от чаровната репортерка на „Календар” – София Стойчева с американския посланик в България  Нанси Макълдауни и с режисьора най-новия холивудски филм заснет в България от “Nu Image” - „Фалшива идентичност” /”Fake Identity” – б.а./, с Вал Килмър в главната роля, Денис Димстър, известен предимно с работата си за телевизията.
Във филма като актьор се снима и чернокожата U.S. поп-легенда Майк Джонсън от култовата група “2-4 Family”, който играе гард в Американското посолство.
Именно Майк Джонсън ще бъде изненадата на вечерта и ще присъства директно в ефир в откритото студио на Нова тв и заедно с водещия Ники Дойнов и други важни представители от американската общност и Посолство на Съединените щати ще коментират изборите в родината им, но от България, където се намират в момента. /Светлана Терзиева - Сесил, БЛИЦ