Отказах 30 000 евро на фен, за да прекарам една нощ с него. Това каза в интервю за БЛИЦ фолкпевицата Румина.
Какво ново се случва около теб?

Новото е, че скоро записах нова песен. Казва се „Направо върха”и е включена в новата сборна компилация на Ара Мюзик – „Хит изкушение”. Текстът е на Дали Иванова, аранжимент – Даниел Ганев. Не спирам да работя, така че – около мен има и ще има много нови неща.

Вярно ли е, че си отказала 30 000 евро на свой фен, за да прекараш нощта с него?

Да, имах такова предложение при едно участие в Дубай. И отказах, естествено. Някои вестници писаха, че съм се съгласила, което изобщо не е вярно.

Получавала ли си други неприлични предложения? Как се справяш с нахалните фенове?

Не, не съм получавала други неприлични предложения. А по-настоятелните фенове ги „укротявам” според случая.

Имаш ли човек до себе си?

Да, имам си сериозен приятел, но не бих желала да коментирам връзката ни на този етап. Обещавам ако има нещо любопитно – първо на вас да кажа.

Ревнува ли те заради професията ти?

Да, има и такива моменти. И според мен това е нормално. Особено в началото на нашата връзка ме ревнуваше доста, но сега разбра, че може да ми има доверие и няма да го предам.

Отдавна се говори за завистта във фолк гилдията? Ти усещаш ли я и как се справяш с нея?

Ох, завист винаги има. Не само в поп фолка! Но при нас явно малко повече се забелязва. Не обръщам внимание и гледам да се държа с всички добре.

С кои от твоите колеги поддържаш приятелски отношения?

Колегиални – с всички. А приятелски – не мога да кажа че имам приятелки в поп фолка. Уважаваме се много с Теодора, Виолета, Тони Стораро...Но приятелство е силно казано.

Галена пусна свой порноклип, а Бриана се забърка в сексскандал в стремежа си да бъдат актуални. Какво мислиш за постъпките им и ти би ли прибягнала до подобни ПР ходове?

Не, не мисля че това е начинът да успееш (смее се). Аз разчитам на таланта и волята си за успех. Не съм скандална личност. А и това е до време, не мисля, че такъв имидж може да те задържи дълго на върха, ако не работиш упорито и нямаш нови проекти. Както се казва – Всяко чудо за три дни...След скандала – какво? Ще те говорят хората, но не заради работата ти, а заради „изцепките ти”. За мен това не е начинът.

Кое е най-абсурдното, което си прочела за себе си и сега искаш да опровергаеш?

Ами най-големият абсурд беше, че съм пекла пилета на жар в Пловдив. Не че има нещо лошо в това, но просто не е вярно.

Да очакват ли феновете ти нови песни? А може би дует?

За песента вече казах....Надявам се да се хареса на феновете. А за дует още не мога да кажа...Обмислям го, но не мога да кажа кога и с кого.... /БЛИЦ

Интервю на Георги Стоянов