Гала вероятно е бременна и чака бебе на достолепната 50-годишна възраст. Корем, отговарящ на края на четвъртия месец, сияйно лице и стойка като за трудна жена е телевизионната водеща. Хубавицата от Плевен, макар и на половин век, най-вероятно този път наистина чака бебе, пише "Таблоид".
По информация на изданието Гала е бременна в края на четвъртия месец и вече се готви да обяви новината с фанфари. Коремчето видимо си личи, кръглата му форма издава дори, че най-вероятно в утробата й расте малко момченце. Бабините поверия, на които и самата тя е признавала, че вярва, сочат, че щом качването на килограми по време на бременността се изразява в разливане около таза и ханша, тогава жената чака момиченце. Респективно, младеж се е оформил в корема, щом той е щръкнал напред.
 

Гала от години се опитва да има второто детенце и въпреки всички раздори с дългогодишния й приятел Стефан, явно молбите й са чути. Тази зима семейството на Галя Пенева бе в криза заради битовизми, но малко след Нова година стана ясно, че Стефан и блондинката отново са се събрали.
 
Източници от Нова телевизия обясниха, че бебенцето е заченато спонтанно, без намесата на специалисти по репродуктивна медицина. Първородната щерка на Гала – Мари, приела много радушно новината и обещала да се грижи за бебето, когато и да се роди, въпреки че девойката вече поема по свой собствен път.