Шоуто ще провери дали Галена и Алисия могат до пеят „на живо”!..
През ноември 2008 година в ефира на радио Романтика започва първото радио реалити. Шоуто „На живо от ...” представя нощния живот в София директно от „Най клуб”. Предаването предстои да се излъчва всяка сряда и четвъртък от 12 до 3 ч. през нощта.

Тази сряда, в първото издание на „На живо от...” ще чуем може ли да пее на живо секси фурията Галена и как я посрещат нейните фенове. В четвъртък на сцената ще се качи Алисия. Тогава предстои да разберем дали чаровната футболна съпруга ще събере повече аплодисменти от „галената” си конкурентка и коя от двете разгорещява повече нощния живот в столицата!

Как можете да участвате в първото радио реалити? Достатъчно е да знаете как да се забавлявате и шумно да го докажете в „Най клуб”! В „На живо от...” могат да участват всички нощни купонджии. Те не трябва да правят нищо друго освен да бъдат самите себе си и да се веселят от сърце. Могат дори да отпразнуват своя рожден ден така, че да се превърне в събитието на нощна София. Слушателите на радио Романтика получават възможността да си спретнат купон вкъщи заедно с участията на любимите им звезди и всичко случващо се в „Най клуб”.  /БЛИЦ