Въпреки малкото й години, у Сузанита всичко детско отдавна се е изпарило. Невръстната девойка би по скандално поведение дори и най-разкрепостените певици. 

Всички се чудеха как при липса на количество музикална продукция Сузанита е търсено лице за участия из родните клубове. Отговорът излезе наяве – лолитката ходи полугола, разтваря си краката пред публиката и се дупи.

В тази светлина малката лъсна и в заведение в Благоевград, от което се похвали с множество клипове как владее тълпата. Девойката е буквално по бельо на сцената – по черни прашки и сутиен, като около дупето виси някаква прозрачна наметка, която може би Сузи нарича „пола“.

Част от участието й минава в пеене на чужди песни. На едно от видеата блондито рапира „Аз съм 6“ на 100 Кила. През останалото време залага на разкрачване така, че да й лъсне най-милото и мята здрави кючеци.

Предизвикателното поведение на непълнолетната ученичка се приема с бурни овации, подвиквания и подсвиркания от страна на мачовците и чичаците. Очевидно родителите й я възпитават по схемата „сексът продава“ и момичето чинно следва и изпълнява препоръките им. За капак певицата пусна и силиконови калъфи за мобилни телефони с щампа на задника й по прашки, пише Хот Арена.