Създателят на чалга империята „Пайнер“ инж. Митко Димитров далеч не се интересува само от ориенталски ритми и силиконови гърди. Напротив, най-успешният музикален продуцент у нас спазва строг режим и дисциплина, които умело прилага и в работата си.

Макар да е на 65 години, Димитров тренира абсолютно всеки ден. Именно с щанги, клекове и коремни преси започва денят му, пише „Галерия“.

Има си строго определена програма и упражнения, които прави, и не се захласва да снима мускулите си в огледалото. Лятото прекарва в къщата си в Лозенец, тогава заменя сутрешния фитнес с плуване в морето. Всяка сутрин е във водата поне 30 минути, за да се раздвижи тялото му добре.

Горещи, чувствени и.... много голи! Това са кандидатките за "Мис Плеймейт"2018! (СНИМКИ 18+)

„Рядко стоя повече от половин час, защото тялото ми започва да измръзва, тъй като нямам мазнинки, които да ме топлят“, разкрива инженерът.
След тренировка Митко пие фреш, шварц кафе с мляко и мед, след което закусва с плодове.

Той е привърженик на здравословното хранене и консумира предимно плодове, зеленчуци и морски продукти. Много рядко хапва месо и картофи, а след 22 часа не слага нищо в устата си. Захарта, солта, брашното и сланината са изключени от менюто му.